Private House - Slyne-with-Hest

Interior Alterations & New Gable Opening

archihive were asked to create an open plan living space within a historic former shippon building. The client was keen to maximise natural light and also connect indoor and outdoor spaces. As part of a whole house renovation, archihve proposed internal alterations and the removal of the existing roof above the living space. This created a vaulted ceiling, giving the opportunity to introduce roof lights and form a large new gable opening to allow the space to be flooded with natural light.

  • Houzz
  • Grey Facebook Icon
  • Grey Instagram Icon
  • Grey Twitter Icon
  • LinkedIn

© 2020 - 2021 by archihive

Archihive Studios Ltd. - Architecture Interiors Design & Planning

Registered in England and Wales, Company Number 12466359

Tel. 01524 907 006

Halton Hive | Halton Mill | Halton | Lancaster | LA2 6ND